Gauerslund Sogns Antenneforening

TV | INTERNET | BREDBÅND | BØRKOP | BREJNING

Glæd dig til nye muligheder i antenneforeningen

Bestyrelsen er glade for at kunne meddele, at vi har indgået en samlet aftale med YouSee omkring tv, bredbånd, fastnettelefoni og mobil. Vi ser frem til, at vi alle snart får flere og bedre valgmuligheder.

For dig betyder blandt andet, at du fra 4. juli 2016 får adgang til mere tv og større valgfrihed med din tv-pakke. Det vil fortsat være YouSee, som leverer tv-signalet til os, og Gauerslund Sogns Antenneforening som sender det videre til alle medlemmer i vores eget kabelnet.

Du får adgang til endnu mere underholdning
Fremover kan du selv vælge, om du vil

  • bestemme over en del af indholdet i din tv-pakke
  • se din tv-pakke på tablet og mobil
  • vælge højhastighedsbredbånd inkl. C More
  • have YouSee mobiltelefoni inkl. fri musik.

Kort sagt får du adgang til Danmarks største underholdningsunivers hos YouSee med helt nye oplevelser.

Den 4. juli åbner YouSee for dit nye tv-signal
I juli måned kan du se alle kanaler i YouSee’s største tv-pakke Fuldpakken.
Vi vil i Gauerslund Sogns Antenneforening fortsat tilbyde nem adgang til tre faste tv-pakker – præcis som vi gør i dag. De nye tv-pakker tilbyder nye populære kanaler samt mulighed for at vælge en eller flere Ekstrakanaler til din tv-pakke.

Få fuld valgfrihed over dine kanaler
Hvad med at prøve ”Tv med Bland Selv”? Det er et tilbud til dig, der selv vil blande dine yndlingskanaler i din egen Mellem- eller Fuldpakke. I praksis betyder det, at du - ud over Grundpakkens kanaler - selv bestemmer, hvilke kanaler der skal være i Mellempakken eller Fuldpakken. Prisen på Bland Selv-pakker er den samme som ved de faste tv-pakker. Forskellen er, at du kan udskifte enkelte eller alle Bland Selv-kanaler i pakken hver måned, hvis du har lyst. Du kan vælge mellem mere end 100 kanaler, uden at det koster ekstra.

Vores nuværende aftale på internet og fastnettelefoni stopper
Har du i dag internet og/eller fastnettelefoni samt sikkerhedspakke hos ComX, vil dine abonnementer stoppe automatisk den 4. juli. I kuverten finder du information om dine nye abonnementer på enten bredbånd eller bredbånd med fastnettelefoni samt
sikkerhedspakke hos YouSee.

Mere om dit valg af tv-pakke
I juni måned sender vi dig et nyt brev. Her for du mere information om skiftet til ny tv-løsning fra YouSee. Og du kan læse, hvad du skal gøre for at vælge ny tv-pakke.

Indtil videre skal du ikke gøre noget.
Du kan se tv, gå på nettet og ringe som du plejer.

Hvis du gerne vil have YouSee-produkter, fx bredbånd eller mobil, kan du bestille dem fra 4. juli. Altså når Gauerslund Sogns Antenneforening er skiftet til YouSee.

Vigtigt - hold øje med posten!
Du vil om kort tid modtage brev fra os med oplysninger om, hvad den nye aftale med YouSee præcist betyder for dig.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen Gauerslund Sogns Antenneforening