Gauerslund Sogns Antenneforening

TV | INTERNET | BREDBÅND | BØRKOP | BREJNING

Ny ekstraordinær generalforsamling

Onsdag, 30. marts 2016 kl. 18.30 i Brejning forsamlingshus

 

ET VIGITGT VALG.  DU ER MED TIL AT TAGE BESLUTNINGEN !

Hvilken tv-løsning ønsker du?
På den ekstraordinær generalforsamling 9. marts 2016 præsenterede bestyrelsen en ny tv-løsning, der kan åbne for endnu mere valgfrihed for den enkelte hustand. Blandt andet valgfrihed til individuelt at vælge sine yndlingskanaler og se dem, hvor man vil.

Der var et flot fremmøde, men general- forsamlingen var ikke beslutningsdygtige og de fremlagte vedtægtsforslag kunne derfor ikke vedtages.
Dermed indkaldes der til ny ekstraordinær generalforsamling.

De fremlagte ændringer i vedtægterne skal besluttes før bestyrelsen kan arbejde videre på en ny tv-løsning fra sommeren 2016.


Derfor er det vigtigt, at du som medlem møder op og stemmer onsdag, 30. marts

Bestyrelsen har omdelt breve hos alle medlemmer i Gauerslund Sogns Antenneforening. I brevet beskrives de nye tv-muligheder, og forklarer hvad det betyder for vores forening og dig som medlem.

På den ekstraordinære generalforsamling 30. marts vil bestyrelsen ligeledes gennemgå den nye tv-løsning.

Din stemme er vigtig
For at bestyrelsen kan arbejde videre med en ny tv-løsning kræver foreningens vedtægter at: 2/3 af de fremmødte medlemmer på den ekstraordinære generalforsamling 30. marts stemmer for forslaget om vedtægtsændring.

Sker det ikke, er det ikke muligt at indføre en ny tv-løsning.

Uden den nye tv-løsning vil stramninger fra programselskaberne ligeledes betyde, at det ikke længere vil være muligt at tilkøbe ekstrakanaler fra youSee som TV3+, TV3 Puls, Viasat Golf, TV3 Sport 1 & 2, Kanal 4, 6’eren, Animal Planet, Discovery
m.fl.

Bestyrelsen anbefaler en ny tv-løsning
I bestyrelsen vil vi gerne bakke op om muligheden for mere valgfrihed i vores tv-pakker, og har derfor undersøgt markedet for forskellige tv-løsninger, der kan tilgodese behovet for øget valgfrihed.

Her mener vi, det er oplagt at bringe tv-løsningen fra YouSee i spil, og det er det du som medlem skal stemme om 30. marts.

Ny tv-løsning betyder vedtægtsændring i foreningen
Forudsætningen for en ny tv-løsning er, at foreningens vedtægter revideres, idet en ny tv-løsning ændre den nuværende medlems indflydelse på indhold og pris i de faste tv-pakker. En ændring af vedtægterne skal besluttes af medlemmerne i foreningen, og vil foregå ved afstemning på den ekstraordinære generalforsamling.

Vi håber på en stor opbakning og ser frem til at se mange medlemmer i Brejning forsamlingshus.

Vel mødt til den ekstraordinære generalforsamling.


Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Gauerslund Sogns Antenneforening

Læse meget mere om de nye tv-pakker, "Bland Selv-pakker" og ekstrakanaler i det omdelte materiale her

Forslag til reviderede vedtægter kan læses her

Kun medlemmer af Gauerslund Sogns Antenneforening kan deltage i afstemningen på den ekstraordinære generalforsamling.

Alle stemmer er vigtige. Endnu mere valgfrihed i tv-pakker kan blive en realitet i Gauerslund Sogns Antenneforening, hvis forslaget vedtages. Mød op og gør din indflydelse gældende i din lokale antenneforening!