Gauerslund Sogns Antenneforening

TV | INTERNET | BREDBÅND | BØRKOP | BREJNING

November 2012

Så er det nye programudbud samt kontingent for 2013 klar til offentliggørelse.
Tv-udbuddet leveres i tre forskellige programpakker med priser på 924 kr./år for grundpakken, 2.280 kr./år for mellempakken og 3.980 kr./år for fuldpakken.

De væsentligste ændringer i programudbuddet:
Mellempakken:      The Voice TV udgår.
Fuldpakken:          TV2 Sport udgår og følgende kanaler kommer til:  TV2 Film, DK4, Eurosport 2, National Geographic, NG Wild, Disney XD & Junior, Kanal Sport HD.
Det komplette tv-udbud for 2013 kan ses her.

Information vedr. TV2 Sport
Det har desværre ikke været muligt at fastholde TV2 Sport som en del af fuldpakken i 2013, hvilket programudvalget naturligvis er klar over ikke er en populær beslutning!
Som oplyst i forbindelse med efterårets brugerafstemning er priserne på vores programmer desværre steget mere end det på generalforsamlingen vedtagne beløb for indkøb af betalingskanaler.
Det faktum alene betyder, at vi ikke kan forsætte med et uændret programudbud i 2013, men er nødt til at vælge en anden programsammensætning, som gør, at vi kan holde os indenfor den vedtagne beløbsgrænse.
Hvorfor er det så lige TV2 Sport, som ikke fortsætter?
Når programudvalget sammensætter programudbuddet for det kommende år, sker det som omtalt ud fra hvor mange penge, der er til rådighed, og så naturligvis med et ønske om at tilgodese flest mulige medlemmer.
Med afsæt i efterårets vejledende programafstemning blev resultatet desværre, at da vi nåede til 17 pladsen (TV2 Sport) havde vi ikke tilstrækkeligt med penge tilbage i budgettet til at købe kanalen.
Hvorfor er der så kommet andre mindre populære kanaler ind ?
Programudvalget havde ikke de 495 kr., som muliggjorde, at man kunne købe TV2 Sport, men der var dog alligevel et væsentligt beløb tilbage, som blev brugt på at købe en blandet buket af programmer, som også havde fået mange stemmer.
Det kan oplyses, at den samlede pris for f.eks. DK4, Eurosport 2, Disney XD, Disney Junior, History, Explore, Nature/Crime/Playboy og Kanal Sport udgør 375 kr.
Der er desværre ikke de store muligheder for at ændre beslutningen, men programudvalget vil gerne opfordre til, at medlemmerne møder op til generalforsamlingen til april og deltager i diskussionen af størrelsen på det kommende programbudget.

Pakkeskift
Ønske om pakkeskift gældende fra årsskiftet skal være foreningen i hænde senest 10. december !
Pakkeskift kan bestilles her eller ved at kontakte Foreningsadministration på 76 95 84 15.

Betaling af kontingent
Den årlige opkrævning for 2013 udsendes nu her i december måned med forfald 2. januar 2013.
Ønsker man at bestille kvartårlig opkrævning, kan det bestilles her eller ved at kontakte Foreningsadministration på 76 95 84 15 


Videre af konkurrencen er fundet!
I forbindelse med den vejledende programafstemning blev det der afholdt en konkurrence, hvor deltagerene kunne vinde en iPad eller 2 biografbilletter.
Der er nu trukket lod og vinderene er:
iPad: Michael Hansen, Børkop
Biografbilletter: Thomas Sørensen, Børkop. Anders Lind, Børkop. Michael Lindholm Pedersen, Børkop. Ib Andreasen, Brejning