Gauerslund Sogns Antenneforening

TV | INTERNET | BREDBÅND | BØRKOP | BREJNING

Kandidater søges!

Oprettet 8. september 2020.

Kunne du tænke dig at blive en af foreningens to medlemsvalgte revisorer eller revisor suppleant?

En af de to medlemsvalgte revisorer samt suppleanten har valgt ikke at modtage genvalg i år, hvorfor der på den kommende generalforsamling skal vælges en ny revisor og revisorsuppleant.

Foreningen har et statsautoriseret revisionspartnerselskab til at revidere regnskabet, hvorfor rollen som medlemsvalgt revisor primært består i at føre tilsyn med, at bestyrelsen disponerer fornuftigt inden for de afsatte rammer.
I praksis betyder det, at man får årsregnskabet til gennemsyn og kommentering, efter at den eksterne revisor har kontrolleret, at alt i årsrapporten er juridisk korrekt og retvisende. Omfanget er nogle få timer en gang årligt.

Ønsker du at kandidere til en af posterne, bedes du venligst møde op til generalforsamlingen og tilkende give dit ønske under valget til den pågældende post.
Skulle du være forhindret i at møde op til generalforsamlingen, bedes du venligst inden da fremsende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvori du oplyser, hvilken post du er villig til at modtage valg af.
Kun medlemmer af antenneforeningen kan stille op.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.