TV2 News & Disney Channel

Oprettet 16. marts 2020.

Danmark er i øjeblikket i en helt særlig situation. Skoler og arbejdspladser lukkes ned, arrangementer aflyses, og alle, der kan, opfordres til at blive hjemme.
Tiden derhjemme kan godt komme til at føles langt. Ikke mindst, hvis der er børn i familien, som savner skolen og deres venner.

YouSee har derfor åbnet for to ekstra tv-kanaler i Grundpakken resten af marts måned😊

TV 2 News på "Eventkanalen" 
TV 2 News ligger fra i dag på Eventkanalen. Her kan man nemt få et overblik over udviklingen af Coronavirus (COVID-19) og dagens øvrige nyheder – døgnet rundt.
Eventkanalen er på kanalplads 100 med en fast tv-pakke. Hvis man har lavet en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.

Disney Channel på "Ekstrakanalen"
Disney Channel ligger fra i dag på Ekstrakanalen. Disney Channel leverer underholdning til familiens yngste døgnet rundt, så både morgen-, eftermiddags- og aftenunderholdningen er sikret. Se bl.a. Tangled: Serierne, Elena af Avalor, Phineas og Ferb, Pyjamasheltene og meget meget mere.
Ekstrakanalen er på kanalplads 55 med en fast tv-pakke. Bemærk, at hvis man har en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.

 

AlleSkaerme

 

Har børnene eller andre i familien overtaget tv’et? Så husk at man med YouSee Tv & Film-appen kan se al sin underholdning – både tv-kanaler og streamingtjenester – på den skærm, man vil.
Faktisk kan man vælge om man vil se sin tv-pakke via YouSee Tv-boksen, Apple TV, Chromecast, Smart TV, computer, tablet og smartphone.

Se tv og film via YouSee app og web

Venlig hilsen
YouSee