Ændret programudbud pr 1. januar

Opdateret 12.november 2019

Det er nu en kendsgerning, at YouSee og Discovery Networks ikke når at få en aftale på plads inden årsskiftet.
Det betyder desværre, at Discovery Networks kanaler ikke vil være tilgængelige, hverken i de faste tv-pakker eller i Bland Selv-pakkerne fra 1. januar 2020.
Vi håber dog stadig, at parterne vil nå til enighed, således vi forhåbenligt senere på året igen i en eller anden form kan tilbyde indhold fra Discovery Networks.
Læs om tidligere "tv-krig" og hvordan den endte her

Der findes desværre ikke nogen enkel løsning på den aktuelle udfordring, da f.eks. et leverandørskifte også vil betyde et farvel til Bland Selv og tv-boksen fra YouSee, samt fornyet kanalindstilling for alle.
For nuværende er det derfor bestyrelsens beslutning, at vi fortsætter samarbejdet med YouSee ind i det nye år samtidig med, at vi følger situationen og løbende vurderer, hvad der samlet set måtte være det bedste for flertallet af vores medlemmer.

Læs seneste nyhedsbrev fra YouSee her

Læs om det nye programudbud og få svar på dine spørgsmål her

Sportsrettigheder
Vi er klar over, at adgangen til sportsbegivenheder betyder rigtig meget for mange af vores medlemmer, og at den aktuelle sitiation derfor vil påvirke dem.
Pressen er desværre ikke altid så interesseret i FAKTA og til tider fremgår det f.eks., at det er slut med at se fodbold fra 1. januar, hvilket heldigvis er meget langt fra virkeligheden!
Så inden panikken breder sig for meget, vil vi gerne opfordre til, at man undersøger hvor meget man faktisk risikerer at midste.

Hvem sender mine sportsbegivenheder?
Sportsrettigheder hos Viasat, TV2, Xee
Sportsrettigheder hos Discovery Networks
Hver opmærksom på at nogle sportsbegivenheder bliver vist på flere kanaler, f.eks. Tour de France, der vises på både TV2 og Eurosport 1.

Til dem som følger det danske landshold i herrefodbold:
EM i fodbold til sommer vises på hhv. DR og Viasat og ikke på Discovery Networks kanaler.
Hvis Danmark kvalificerer sig direkte til EM - som forventeligt ;-), vil det derfor kun være nogle træningskampe i foråret, man ikke kan se, inden EM starter til sommer.

Vi følger selvfølgelig situationen nøje, og der vil løbende blive opdateret her på siden med nyeste information.