Gauerslund Sogns Antenneforening

TV | INTERNET | BREDBÅND | BØRKOP | BREJNING

Opgradering af antenneanlægget.

Oprettet 12.november 2019.

GSAF igangsætter nu en større opgradering af vores antenneanlæg således, at den digitale motorvej bliver endnu bredere og således, at hastigheden kan sættes yderligere op.

Med andre ord så forbereder vi os på den øgede digitale trafik, som forventes i takt med, at en stadig stigende mængde indhold streames, ligesom den kommende Ultra HD/4K-billedekvalitet vil kræve mere båndbredde.

Opgraderingen kan ske uden ekstraordinære omkostninger for medlemmerne, da vi netop har sparet op løbende gennem årene til sådanne investeringer.

Efter endt opgradering kan vi tilbyde internethastigheder på helt op til 1000 Mbit, hvilket er 10-20 gange højere end de mest anvendte hastigheder i dag. I forbindelse med opgraderingen vil stort set alle komponenter i anlægget blive udskiftet med nye af højeste kvalitet, hvilket naturligvis vil bidrage til meget høj stabilitet og lave omkostninger til reparation det kommende år.

Arbejdet påbegyndes så småt i november og løber forventeligt til marts/april afhængigt af vinterens luner. Ligesom udvidelsen af en motorvej kan give gener, slipper vi heller ikke helt for mindre gener i forbindelse med opgraderingen. For at minimere generne mest muligt, vil 12-14 teknikere arbejde gade for gade således, at hver enkelt gade færdiggøres samme dag, som arbejdet påbegyndes. Plan over forventelige afbrydelser gade for gade vil blive annonceret i Trekantens Folkeblad og her på hjemmesiden forud for arbejdets påbegyndelse.

FM-signalet slukker januar 2020.
Det er 3 år siden, det store FM-sluk blev gennemført landet over, men hvor vi besluttede at udskyde FM-sluk længst muligt i vores forening.
Nu er der desværre ingen vej uden om, idet opgradering af vores net betyder, at vi pr. januar 2020 også bliver nødt til at slukke for FM-signalet i vores anlæg.

Læs mere om FM-sluk og dine muligheder her